fredag 16 april 2010

Snön var nästan borta!

Nu har vi fått försmaka våren och fått en rejäl startdos av klättring. Jag som bara hade varit i Fontan en gång tidigare och det på nittiotalet har nu fått en bra bild av vad alla snackar om och ja, jag förstår varför alla snackar om Fontan. Det är verkligen en stor lekplats för vuxna och barn med för den delen. Jag hade ingen aning om att det fanns speciella barncirklar. Det är härligt att springa omkring barfota i sanden och lyssna på alla olika språk som viner i luften. Under påsk helgen var det galet mycket folk på vissa områden. Här en stor folksamling i Culdechien då Johan klättrar det klassiska taket Le Toit.
Ovan Johan i Isatis påhejad av Alma. Vi har haft tre jätte härliga veckor med fin klättring och trevliga människor att hänga med. Saknar middagarna i vår gite. Planerar redan resa till hösten så man kan komma tillbaks och sätta allt det där man inte satte!

Skönt att man kom hem till ett snö fritt Sverige. Jag hittade dock lite rester av vintern inne i våra djupa skogar. Jag och Johan har även denna vecka haft lyxen att vara vardagsklättrare ihop med vår kära dotter. Sandsten till all ära men granit är ändå en klass i sig. Det är kul att komma ut i Focksta skogen och klättra på allt som man kände på i höstas med stor mage. Nu gick det bra att klättra upp på split personality. Jätte häftig linje.

2 kommentarer:

La môme Annabel Lee sa...

Kul! Hoppas ni kommer och hälsar på oss i font i höst!

Jenny sa...

Ja det får vi se till att tajma!