tisdag 8 juni 2010

Tävling i Västerås

I lördags begav vi oss till skogarna norr om Västerås nära Svanå Herrgård. Efter lite svordomar över felkörningar och dålig barnvagnsterräng kom vi fram till de nyuppborstade blocken. Vi hade en härlig dag med fina boulders och trevliga människor. Bra initiativ, Västerås klättrare! Synd bara att vi missade utlottningen, jag känner på mig att jag skulle ha vunnit högsta pris!


Såhär roligt var det i skogen!


Alma, en mygga låter Iiiiiiiiiii......

4 kommentarer:

sydde sa...

Jaha, men kan ni säga något vettigt om området då? Såg en film som inte direkt imponerade, men AT yrade om utvecklingspotential? Jag o J vill veta om det är värt att stanna till på väg upp till Bergslagen eller om vi måste konka upp barnvagnen till Maestrostenen i Rosendal?

Jenny sa...

Det är helt klart värt ett besök. Mest lätta boulders är det som är utvecklat än så länge. 7b var hårdast, mycket fint i 6 registret. Vi såg även bara halva området. Dock jobbigt med barnvagn. Lämna den i bilen och ta selen, insatsen och myggnätet!
Rosendal är oxå fint!

sydde sa...

jo Rosendal har vi vart i några gånger men jag har kvar Maestro ss så det lockar lite. Men nytt är förstås kul. Kanske svänger förbi Svanå om ett par veckor.

La môme Annabel Lee sa...

Gite nr G91001

http://www.gites-de-france.com/gites/fr/gites_ruraux