onsdag 13 oktober 2010

Lägesrapport

Är sedan en tid installerade i Videlles på bekvämt avstånd från attraktionerna i Trois Pignons och Franchardskogarna. Vi har de senaste dagarna njutit av strålande krispigt höstväder, men har dessvärre dragit runt med en förkylning inom laget. Som vanligt gnäller den största mest medans den minsta glatt lapar i sig snor som vore det vaniljsås. Jenny har rensat upp bland ett gäng gamla utmaningar och beklättrat Le Statique och Coquille. Hon har med smalnande ögon spanat in Beatle juice 7a+, så något lär hända där inom kort. Jag förvånade alla genom att ganska enkelt sätta Tour d´livorie 7C (83% enligt Bleau.info). Det var ju kul. Nu återstår att skicka någon ytterligare så att det inte ser ut som en tillfällighet. Ska bara sluta snora..

Vår extrafamilj bestående av Edith, Jenny B & Fredrik förgyller vår tillvaro med goda middagar och hårda sends. Jenny B gjorde processen kort med Le Nez i Merciers. Fredrik som bekant gör sends av allt han tar i har betat av Rubis sur l´Ongle, någon E** Lune i Gorge du Houx och några till.

Föräldraförsäkringen är verkligen fantastisk. Till alla som undrar: Vi har det toppen. Alma har det toppen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter kanon! Föräldraförsäkringen när den är som bäst!! Kör hårt. /Jakob

Anonym sa...

Och förstås, grym prestation Johan! Kanske ser vi snart en ny siffra bland dina ticks? Om Jenny med smalnande ögon kollar in Beatle Juice, ligger den nog också risigt till! Jag glädjs med er.
Fiiiight!/J

AT sa...

Det låter utmärkt det där. Här är det höststick men lite segt. Har ni ätit några konstiga korvvar också?