onsdag 25 januari 2012

Semlor & Inspiration

Det är mörkt mest hela dagen. Huvvet är fullt med snor. Man jobbar äter och sover. Då är det dags att drömma sig bort till när man var ung stark och frisk. I väntan på vinter-OS fungerar semmelfönstret livsuppehållande. D.v.s. den tid då det känns gott att klämma i sig semlor utan att räkna. Jag befarar att det inte är så man förbereder kroppen för Noir Desir i Rempart. Jag var på Morfar Ginko med en god vän och gapade högt och oförståndigt om balans i tillvaron. Som om jag vet vad det är. Men i sanningens namn ska sägas att det inte är helt fel att jobba mycket någon gång emellanåt heller. Det finns ju många sätt för en medelmåtta att utveckla sina förmågor.

Men jag skulle komma till det viktigaste: klättring. Några som upprepade gånger på ett avgörande sätt inspirerat oss och fått oss att lyfta till nya klätternivåer är atleterna på bilderna:Jag tackar för det. Det är det som är det fina med klättring.

6 kommentarer:

Tväråna sa...

Ett jävla tickmärke han har atleten underst. Det får du inte inspireras av.
Själv har jag buldrat strukturbulderväg idag. Ett tveksamt uppehåll i semmelfönstret.

La mômes Old fashioned sa...

Ja jösses, det där känns ju avlägset nu när jag går här och vaggar fram med min stora mage. Men bilderna ger längtan och inspiration till höstens begivenheter. Det är nog bäst att jag inte äter fler semlor än jag kan räkna!
/Jenny

Sydde sa...

Det är sjävklart inte mitt tickmärke AT. Möjligen fransoserna som körde samtidigt eller nån av de andra 100 som provade problemet ifråga den dagen. (Eller ritade jag det där Johan? Näe det verkar osannolikt)

Jag tar det som en gliring att bilderna är på problem vi inte kom upp för. Blir att vara bättre tränad inför nästa besök alltså. Heter man Johan L behöver man förstås inte träna för att vara stark har jag märkt.

Johan sa...

Jag har inga som helst minnen av att vi skulle ha klottrat så. Nog för att jag gillar tickmärken men visst är det där en överdrift. Med tanke på att det där borrhålet säkert är ett av världens mest trafikerade är det lätt att tänka sig att någon annan markerat.

Johan sa...

Eller var det något nere till höger som är tillverkat kanske? Nu blev jag osäker.

Sydde sa...

Nä det är det hålet som är angripet. Sans chip är hoppstart till slopers och sen campus/bök till tops. http://bleau.info/cuvier/1615.html