torsdag 14 april 2011

Det var ett tag sen nu. Det betyder inte att klätterhändelser helt saknats. Vi har delvis ägnat oss åt lokala väggproblem som Tottes hund och Hövding. Ett symptom på detta är trasiga fingertoppar som påbjuder oönskade vilodagar. Något helt annat som medförde vila var aid-kursen som jag gick i Östergötland förra helgen. Det har varit på gång i 1.5 år och nu blev det äntligen av. Det känns kul att bredda sig som klättrare. Om något år kanske det blir möjligt att göra drömresan till Yosemite och då är det bra att kunna dra sig förbi de repor som är för svåra för att frias. 


På fredagen han vi i alla fall med en tur till Knutby där Jenny rev ner en gammal goding i Colossus 6C. Det skedde iofs på söndagen men hon övade på fredagen.


Jag gjorde nästan men inte tillräckligt Mad hooker ss. Jag har vart på den tidigare så jag trodde det var dax, men icke. Felet var att jag testade utan att vara tillräckligt varm och drog på mig pump och hjärtklappning som inte släppte förrän det började skymma typ. Jag gjorde allt det svåra och var nästan på toppen när jag var tvungen att hoppa ner. Man lär sig aldrig.

Alma kör LCHF om hon själv får välja. Men det får hon så klart inte.

1 kommentar:

Anonym sa...

AAAAH!
Kutby ser riktigt bra ut. Ringkallen imorgon!?
Ser fram emot omfattande rapport om rippade copperheads och långa fall. Helgen 6-8 maj? Kom hit!

/L